Најнови активности

Евроамбасадорот во посета на нашето училиште

Евроамбасадорот во посета на нашето училиште

На 12 април, 2019 г. амбасадорот на Европската унија, Самуел Жбогар, го посети нашето училиште. Учениците на СЕПУГС „Арсени Јовков“ имаа уникатна можност да дебатираат со амбасадорот поставувајќи му прашања и...

Прочитајте повеќе...

Најнови известувања

СЕПУГС „Арсени Јовков“ – Скопје

Нашето училиште е секогаш на располагање доколку имате некакви прашања.

^
Контактирајте нè
Logo

СЕПУГС „Арсени Јовков“ – Скопје

  • ул. „Ќемал Сејфула“ бр. 35, нас. Бутел 1000 Скопје, Македонија
  • Телефон: +389 (02) 2611-195
  • Е-пошта: arseni_jovkov2004@yahoo.com

Мапа со локација