.

НИЕ СМЕ НАЈДОБРИ

niesmenajdobri

 

Проектот „Ние сме најдобри“  се одржа во корелација со Центарот за креативен развој, Град Скопје, OSCE во Скопје и Универзалната сала од Скопје. Со реализацијата на овој најголем средношколски фестивалски АРТ - проект учениците ги стимулираа и анимираа своите креативни капацитети.

Повеќе: НИЕ СМЕ НАЈДОБРИ

КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

krvodaritelskaakcija

 

 

На ден 13 февруари во просториите на Црвен Крст – Чаир се одржа крводарителска акција под мотото ПОДАРИ КРВ – ПОДАРИ ЖИВОТ.

Крводарители оваа година беа и учениците од четврта година од СУГС „Арсени Јовков“. Имаше солидна бројка на заинтересирани, но од страна на докторите од Одделот за трансфузиологија само на четири ученици им беше дозволено да даруваат. Оваа акција се одржа по петти пат оваа година по повод Денот на вљубените.

Повеќе: КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

Марија
Дренковска - Стојановска

 

BRO-baner-14a

 

matura-baner-14

 

2 Logo DIC

 

CSOO-14-web

 

header-mk